Мінсім’ї закликало молодь до 35 років взяти участь у конкурсі соціальної реклами

До 27 травня в Україні проходить конкурс соціальної реклами «Я хочу жити саме так!», роботи переможців якого будуть розміщені на біл-бордах по всій країні.

Про це заявила начальник відділу формування здорового способу життя Міністерства у справах сім’ї молоді та спорту Вікторія Сановська під час прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Роботи вже надходять з першого січня, але активність ми очікуємо на початку травня», — сказала вона.

За її словами, це мають бути зображення за 5 напрямками: «Гарна освіта сьогодні – справжній професіонал завтра» – тема пропаганди якісної і доступної освіти для кожного громадянина, професіоналізму в усіх галузях життя країни як гарантії міцної і сильної держави; «Чиста планета починається із кожного з нас» – тема збереження екології, захисту навколишнього середовища.

«Українці – нація здорових людей» – тема присвячена здоровому способу життя, боротьбі з курінням, алкоголізмом, наркоманією, правопорушеннями, пристрастю до азартних ігор; «Розумне суспільство проти насильства…» – охоплює весь спектр питань, пов’язаних із застосуванням фізичної сили чи різного роду погроз стосовно дітей, підлітків, молоді для нав’язування своєї волі;«Моя сім’я – моє багатство» – тема, яка сприяє орієнтації молоді на створення сім’ї, народження дітей, популяризацію сімейних цінностей у молодіжному середовищі, взаємозв’язок поколінь.

Переможці у кожній з номінацій отримають по 8 тисяч гривень. Їм також буде наданий майданчик для свого подальшого професійного розвитку, адже переможцям буде надана можливість долучитись до розробки цілого ряду рекламних кампаній.

Вона зазначила, що у конкурсі зможуть узяти участь молоді громадяни України віком від 15 до 35 років, які нададуть усі документи відповідно до умов конкурсу. Для участі у конкурсі необхідно підготувати рекламний матеріал соціального характеру на одну чи кілька тем, що відповідає меті конкурсу.

Читайте также по теме