ГолосUA
17:17 15/07/2010

Мінтрансзв’язку посилює заходи щодо безпеки автоперевезень

Головавтотрансінспекція Мінтрансзв’язку посилить заходи щодо безпеки автомобільних перевезень пасажирів та вантажів у кожному регіоні.

Про це повідомили у прес-службі Мінтрансзв’язку.

Всі територіальні управління Головавтотрансінспекції проведуть додаткові контрольно-наглядові заходи, спрямовані на попередження аварійності на автодорогах. Зокрема, буде посилено контроль за дотриманням ліцензійних умов перевізниками та вживатимуться більш жорсткі додаткові заходи щодо недопущення до роботи нелегальних перевізників.

Таке рішення було прийняте під час наради стосовно безпеки руху, що відбулася в Міністерстві транспорту та зв’язку під головуванням заступника міністра Олексія Баранова за участі керівників територіальних управлінь Головавтотрансінспекції.

Проаналізувавши основні причини та фактори виникнення ДТП, інспектори приділятимуть посилену увагу контролю за технічним станом транспортних засобів, перевірці стану здоров’я водіїв та дотриманню вимог режимів праці та відпочинку. Окрім того, фахівці Головавтотрансінспекції проведуть роз’яснювальні бесіди з автомобільними перевізниками щодо необхідності проведення з водіями транспортних засобів додаткових інструктажів та профілактичної роботи щодо організації стажування, навчання та підвищення кваліфікації свого персоналу.

Для підвищення ефективності роботи буде посилена взаємодія з Державтоінспекцією МВС, органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями.

 

Читайте также по теме