ГолосUA
16:03 11/01/2011

Міська влада відновить столичні бювети

КМДА визначило додаткові заходи щодо відновлення функціонування та утримання бюветних комплексів столиці.

 

Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

 

Згідно з документом комунальному підприємству «Київкомунсервіс» доручено погодити з Головним управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища місця розміщення тимчасових споруд та пунктів розливу питної води, обладнаних блочною водоочисною установкою.

 

Також КП «Київкомунсервіс» зобов’язаний надати Головному управлінню економіки та інвестицій перелік об’єктів бюветного господарства столиці, що потребують залучення інвестицій, та пропозиції до умов проведення відповідних конкурсів із залучення інвесторів.

 

Більш того, відповідно до розпорядження КМДА профільне підприємство повинно вжити заходів щодо оформлення права постійного користування земельними ділянками, які необхідні для обслуговування бюветних комплексів.

 

Після встановлення пунктів розливу питної води Державна санітарно-епідеміологічна служба забезпечить контроль якості вихідної води згідно з Державними нормами і правилами.

 

Виконання зазначених заходів дозволить безперебійно забезпечити мешканців міста якісною артезіанською водою, створити умови для відновлення функціонування та утримання бюветних комплексів у столиці. А також посилить контроль та відповідальність за їхній санітарний і технічний стан.

 

Читайте также по теме