ГолосUA
06:05 20/01/2010

На Кіровоградщині ускладнений рух автотранспорту

За оперативними даними станом на 6:00 20 січня на території Кіровоградської області подекуди ускладнений рух автомобілів.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

На території ж західних — Вінницькій, Черкаській та південних областях випадає місцями невеликий сніг. В АР Крим та на решті території без опадів. Середня температура повітря на території України становить -10 -16ºС, у західних та південних областях -7-10ºС, в АР Крим -4+6ºС, на півночі Лівобережжя до -20ºС.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах йде невеликий сніг, температура повітря -8 -10ºС. В АР Крим йде дощ, температура повітря становить 0-3ºС. Проїзд  автошляхами забезпечений.

На автомобільній дорозі М-05 Київ – Одеса в Черкаській та Одеській областях місцями опади у вигляді невеликого снігу. Температура повітря -10 -12ºС. Стан покриття – сухий, в Одеській області місцями засніжений. Проїзд забезпечений /> .
Покриття на автомобільних дорогах державного значення в більшості областей сухе. У Чернігівській області місцями сніговий накат. У Волинській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Луганській та південних областях покриття доріг місцями засніжене, а у Кіровоградській та Херсонській областях – місцями снігові перемети. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей – місцями засніжений, в Чернігівській області – сніговий накат, у Кіровоградській, Донецькій та Херсонській областях – місцями снігові перемети.

На дорогах державного значення у Херсонській області опади у вигляді невеликого снігу та сильний поривчастий вітер (15-20 м/с), що призводить до утворення снігових переметів на дорогах державного значення.

Рух транспорту по автомобільним дорогам загального користування у Херсонській області забезпечено. На автомобільній дорозі М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог) на ділянці км 190 – км 207 утворюються снігові перемети на проїжджій частині дороги, видимість на зазначеній ділянці автомобільної дороги 10 – 15 м.

З метою забезпечення безперебійного та безпечного руху проводяться роботи по очищенню снігу силами чотирьох підрозділів ДП «Херсонський облавтодор». Працюють 13 одиниць техніки.

 

Читайте также по теме