ГолосUA
07:21 31/10/2010

На Львівщині члени виборчих комісій на ходу викреслюють “Батьківщину” з бюлетенів

 

size="4">Члени дільничних виборчих комісій Львова розпочали свій ранок з проштампування бюлетенів до обласної ради відміткою «вибув» навпроти партії «Батьківщина». 

 

size="4">Про це ГолосUA повідомили у ГО «Опора».

 

size="4">За інформацією спостерігачів Громадянської мережі “Опора”, представники районних та міських ТВК лише вчора ввечері розповсюдили рішення про зняття партії з реєстрації.

 

size="4">До прикладу, Сокальська районна ТВК всю ніч розвозила рішення на дільниці. Львівські дільничні виборчі комісії лише сьогодні отримали таке роз’яснення. Двері міської ТВК зараз зачинені.

 

size="4">Як інформують спостерігачі, всі члени комісії роз’їхалися по міських ДВК та доводять їх до відома про необхідність зняття «Батькіщини» в бюлетенях до облради.

 

size="4">Вранішня ситуація посіяла хаос серед членів львівських ДВК. Так, наприклад, станом на 8:00 на дільниці №11275, що на вулиці Величковського, члени комісії штампу досі не поставили.

 

size="4">Наразі не зрозуміло, як вирішиться ситуація, адже голосування розпочинається о 8.00 і люди вже зібралися біля дільниці. Такий же хаос спостерігається у Брюховичах та у Винниках, де на дільницях №281 та 115 члени ДВК запустили до зали голосування виборців, й штампують бюлетені на ходу.

 

size="4">Л.Мицай

Читайте также по теме