ГолосUA
09:40 23/01/2009

«Надра Банк» відповів Тимошенко

«Надра Банк» заперечив усі обвинувачення Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко про участь банку у різних корупційних схемах і спекуляціях на фінансовому ринку країни.

Про це йдеться в офіційній заяві банку.

«Рефінансування, отримане НАДРА від регулятора, спрямоване на заміщення коштів клієнтів і погашення зовнішніх позик банку», — наголошено у заяві.

Окрім того, у заяві керівництво банку вимагає від Прем’єр-міністра «припинити усі безпідставні обвинувачення на адресу банку, оскільки такі дії завдають шкоди не акціонерам банку, а насамперед простим вкладникам». «Безпідставні звинувачення Прем’єр-міністра дестабілізують діяльність не лише «Надра Банку», але й усієї фінансової системи України в цілому», — йдеться у заяві керівництва.

Як повідомляв ГолосUA. напередодні Юлія Тимошенко повідомила, що окружний адміністративний суд Києва виніс рішення, яким заборонив НБУ переводити 3 млрд. грн. на рахунок "Надра Банку".

Окрім того, напередодні видання “Коммерсант” із посиланням на джерело повідомило, що Нацбанк вирішив ввести тимчасову адміністрацію в банк «Надра». Прес-служба банку спростувала цю інформацію.

 

Читайте также по теме