Найближчим часом приватний сектор повинен легалізувати зарплату та робочі місця — Тігіпко

face="Times New Roman, serif">
size="4">У рамках реформування Пенсійної системи України уряд повинен забезпечити легалізацію заробітної плати та робочих місць.

face="Times New Roman, serif">
size="4">Про це сказав віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час круглого столу, передав кореспондент ГолосUA. “Як тільки зростає економіка в країні, повинна зростати і заробітна плата. Особливо це стосується приватного сектору, адже це створює умови для наповнення Пенсійного фонду та бюджету”, — сказав він.

face="Times New Roman, serif">
size="4">С. Тігіпко наголосив, що у 2010 році середня заробітна плата у державному секторі складала 2400, у приватному — 1800 гривень. “Якби приватний сектор підняв заробітну плату, ми б отримали до Пенсійного фонду 19 млн. грн.”, — зазначив політик.

face="Times New Roman, serif">
size="4">С. Тігіпко також наголосив, що болючим питанням є легалізація заробітної плати. “Уряд повинен забезпечити комплексні рішення для легалізації заробітної плати та робочих місць, у першу чергу, за допомогою створення сприятливого клімату та зменшення навантаження для бізнесу”, — додав урядовець.

Читайте также по теме