ГолосUA
12:19 15/09/2009

«Наша Україна» просить Генпрокуратуру перевірити витрати Тимошенко

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко використовує. Саме з метою підтвердження такого факту народний депутат, член політради «Нашої України» Володимир В’язівський звернувся з запитом до Генпрокуратури з проханням перевірити інформацію щодо використання бюджетних коштів для проведення своєї передвиборчої кампанії, зокрема, на проведення нарад із сільськими та селищними головами.

Про це повідомили у прес-службі «Нашої України».

За його словами, на фінансування зборів сільських та селищних голів, що ініціювала Ю. Тимошенко, було витрачено із держбюджету надзвичайно великі кошти, і люди мають право дізнатися, скільки саме.

«В бюджеті цього року таких статей витрат не зазначено, тим більше ми всі розуміємо, в якій критичній ситуації наразі перебуває економіка держави. Справедливо було б ці кошти спрямувати на соціальні виплати. Тому я, маючи такі аргументи, звернувся до Генпрокуратури із запитом на відповідність використання державних коштів на такі заходи», — пояснює В’язівський.

Він переконаний, що проведення таких масових зібрань – лише примха Ю. Тимошенко, яка за рахунок держбюджету фінансує свою передвиборчу кампанію. «Адже нічого, крім голих обіцянок, такі заходи людям не принесли», — додав В’язівський.

 

Читайте также по теме