ГолосUA
09:48 06/05/2010

Немає жодних підстав для проведення позачергових виборів до Верховної Ради — КПУ

На сьогоднішній день немає ані юридичних, ані політичних підстав для проведення позачергових парламентських виборів. Так вважає народний депутат від Комуністичної партії України Олександр Голуб. Про це він сказав у коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Немає на сьогодні жодних підстав для виборів. Адже сьогодні нормально функціонує більшість. З кожним днем вона збільшується. Дії Президента і його команди найбільше підтримує суспільство. Тому за таких умов нереально проводити будь-які позачергові вибори" — наголосив народний депутат.

Водночас він зазначив, що сьогодні позачергові парламентські вибори вигідні деяким лідерам опозиції.

"Це таким, як Тимошенко. Бо їй треба потрапити в парламент. І таким, як Яценюк, бо йому треба створити свою фракцію в парламенті", — зазначив О. Голуб. — "Але я не думаю, що суспільство повинно стати заручником цих двох політиків. Тому думаю, що реально в найближчій перспективі у них є можливість втілити це в життя".  />  

Нагадаємо, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко хоче після травневих свят продовжити акції протесту, аби домогтися проведення позачергових парламентських виборів. 

О. Черненко
 

Читайте также по теме