Людмила Мыцай
15:28 02/11/2010

Новий мер розповів про стратегію Львова на наступні роки

 

Міський голова Львова Андрій Садовий подякував усім львів’янам, які виконали свій громадянський обов’язок і прийшли проголосувати 31 жовтня, а також тим, хто підтримав його кандидатуру на посаду міського голови і «дав довіру продовжувати той курс реформ», який сьогодні триває у Львові.

З такою заявою він виступив 2 листопада під час прес-конференції, передав коерспондент ГолосUA..

«Якщо говорити про стратегію, то Львів – духовний, науковий, освітній центр нашої держави. Львів – це столиця культури, новітніх технологій, туризму, книжки. Як це все практично реалізувати? Це новітні технології, освіта, просвітництво. Ми далі будемо продовжувати інвестувати кошти у наші дошкільні заклади, у школи, активно будемо проводити бізнес-форуми, інноваційні форуми. Друге, що є дуже важливе – це здоров’я та здоровий спосіб життя. Ми повинні багато зробити по реформуванню та підтримці нашої медицини», – наголосив міський голова Львова.

Він зауважив, що йдеться про інвестиції в лікарню швидкої допомоги, у 8-у міську лікарню, у ремонти у міських поліклініках.

«Це великий об’єм роботи. Якщо українці і львів’яни будуть здоровими – ми будемо мати сильну і здорову націю», – сказав Андрій Садовий.

Також він розповів: «Третє – це комунальний комфорт: продовження ремонту доріг, серйозні інвестиції у модернізацію теплопостачання, водопостачання, продовження реформування ЖЕКів, підтримка ОСББ. Четвертий напрямок – соціальний захист. Ростуть ціни на газ, падає рівень доходів. Ми повинні захисти тих, кому сьогодні важко, особливо людей похилого віку. П’яте – це підтримка львівського товаровиробника. Ми повинні боротися за кожне нове робоче місце», – сказав Андрій Садовий.

Він наголосив, що для реалізації цієї стратегії потрібна «політична стабільність».

«Моє гасло, яке я взяв для роботи ще з 2006 року є актуальне на сьогодні і на багато років вперед – «В єдності — сила», – додав він.

Нагадаємо згідно з результатами екзит-полу, проведеного компанією "Соціоінформ", перемогу на виборах львівського міського голови 31 жовтня здобув Андрій Садовий, набравши 46,3% голосів. Кандидат від ПР Петро Писарчук набрав 19% голосів.

Читайте также по теме