ГолосUA
13:36 17/05/2010

НУ-НС не може бути в Комітеті захисту, який ініціював БЮТ — нардеп

Блок "Наша Україна-Народна самооборона" не може брати участі в об’єднанні, яке ініціював БЮТ.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA депутат від НУ-НС Віктор Матчук.

"Я не бачу сенсу в цьому комітеті у такому вигляді, в якому він створений. Він більше схожий не на комітет захисту, а на комітет з реабілітації самої Юлії Тимошенко", — зазначив він.

За словами політика, НУ-НС не збирається бути додатковою трибуною для Юлії Тимошенко. /> "І вже з перших днів існування комітету видно, що там немає ніякої організації, що виглядає він смішно", — наголосив В. Матчук.

На його думку, лідер БЮТ сама винна в тому, що продовжено термін перебування Чорноморського флоту в Криму. "А вона сьогодні створює комітет і скликає під стіни парламенту людей. Для чого? Те, що прийшло дуже мало людей, означає, що народ не підтримує цього”, — зауважив політик.

Він також додав, що сьогодні не потрібно створювати чергові комітети. "Треба сідати за стіл і добре все проаналізувати, подумати над тим, що було, що є, чому так сталося, і як бути далі", — зазначив В. Матчук.

Нагадаємо, що нещодавно в Києві був створений Комітет захисту України. До нього увійшли кілька політичних сил, у тому числі й Блок Юлії Тимошенко. НУ-НС відмовився брати в ньому участь.

О. Черненко
 

Читайте также по теме