ГолосUA
13:17 19/06/2010

Огризко поставив зовнішній політиці Януковича “3″ з мінусом

Екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко оцінив зовнішню політику нового Президента Віктора Януковича за 5-ти бальною шкалою на "3" з мінусом.

Про це він заявив у інтерв’ю кореспонденту ГолосUA.

«Зараз дванадцятибальна шкала, але я навчався тоді, коли була п’ятибальна. Саме за нею мені його буде оцінити легше, я поставлю йому “3" з мінусом. Ті різкі зовнішньополітичні зміни, які зараз пропонуються, збільшують недовіру до України і демонструють її непередбачуваність, що є не дуже добре», — наголосив В. Огризко.

За словами екс-міністра, за 100 днів В. Янукович змінив зовнішньополітичний курс країни на протилежний, що є «подвійним мінусом». Посадовець наголосив, що непередбачуваність зовнішнього курсу України не дає можливості стабільним країнам світу мати впевненість в укладанні довгострокових договорів, а також не дає можливості заходити в країну великим інвесторам. «Це усі розуміють: який інвестор буде вкладати гроші, якщо через 100 днів у країні може все змінитися. Сьогодні курс один, завтра — інший, краще ми почекаємо», — сказав В. Огризко.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме