Падіння обсягів виробництва м’яса всіх видів (у живій вазі) в Україні сповільнюється.
Так, за січень-вересень 2009 року був зафіксований найнижчий рівень падіння виробництва м’яса — 0,4%, склавши 1,88 млн. тонн, в порівнянні з аналогічним періодом 2008 років.
Про це свідчать дані Держкомстату України.
Зокрема, за січень-лютий падіння виробництва м’яса склало 6,3%, січень-березень – 5,7%, січень-квітень – 5,2%, січень-травень – 4,8%, січень-червень – 3,3%, січень-липень – 1,5%, січень-серпень – 0,8% і січень-вересень – 0,4%.
Виробництво молока всіх видів в країні за перших 9 місяців також знизилося – на 1,1% до 9,22 млн. л.
В той же час виробництво яєць від птиці всіх видів збільшилося на 4,8% до 12,22 млрд. штук.