ГолосUA
09:47 13/05/2010

Партія регіонів не віддала регламентний комітет через те, що опозиція не віддала економічні комітети — Макеєнко

Фракція Партії регіонів не поступилася головуванням у регламентному комітеті, пояснивши це відмовою представників опозиції передати владі керування економічними комітетами.

Про це сказав депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

«Будинок будується з фундаменту. Є кількість депутатів і згідно цієї кількості було пропорційно розподілено комітети. Ми запропонували опозиції обміняти, як би це цинічно не звучало, комітет свободи слова і регламенту на податковий та інші економічні комітети. Наприклад, комітет підприємництва. І я вважаю, що це нормально, коли владна фракція очолює економічний блок», — наголосив він.

За словами депутат, опозиція не захотіла поступитися та піти на такий обмін.

«Їм просто важко піти з цих комітетів. Тому сьогодні в принципі нічого не відбулося. Ми довго чекали і надавали можливості опозиції зробити відповідний обмін, надавали можливість очолити комітет інформації Андрію Шевченку. Але ж ні! Опозиція «пішла на роги», — сказав В.Макеєнко.

Нардеп також нагадав про те, що коли на уряд очолювала Ю.Тимошенко, бюджетний комітет не був підпорядкований Партії регіонів.

«Він був у Блока Литвина, який входив у тодішню коаліцію. Тому я не розумію, які претензії сьогодні виставляє опозиція», — сказав регіонал.

О.Каретнікова />  

Читайте также по теме