Партія регіонів впевнена, що Бюджет-2011 — це найкращий подарунок для українців — Єфремов

 

Ухвалення проекту Державного Бюджету на 2011 рік є найбільш вдалим подарунком від влади українцям на Новий рік.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

“Бюджет ніколи не може бути хорошим для всіх. Завжди знаходяться люди, які скажуть, що їм щось не додали. Особливо це видно з тих істерик, які влаштовує у сесійній залі опозиція”, — наголосив регіонал.

При цьому О. Єфремов уточнив, що в цілому відпрацювання Бюджету пройшло у напруженій обстановці. “Вчора до ночі засідав Бюджетний комітет, який ухвалив безліч поправок і передбачив видатки на ті пропозиції, які внесли наші колеги по фракціям. Також виділенні додаткові кошти на друкування підручників та шкільні автобуси, більше 150 млн гривень виділено на різноманітні програми охорони здоров'я. При цьому влада зробила акцент, що при умові розвитку економіки, ми зможемо збільшити наповнення фінансовими ресурсами і в першому кварталі наступного року переглянути цей бюджет в сторону збільшення”, — наголосив він.

Також депутат додав, що це перший Бюджет, який прийнятий, “не під ялинку”. “В нас залишається ще тиждень роботи в регіонах, а Бюджет вже прийнятий. І це — найкращий подарунок, який змогла зробити влада українцям”, — зазначив він.

Читайте также по теме