ГолосUA
13:22 01/09/2010

Перевізники заявляють, що столична влада ігнорує їх звернення про підвищення вартості проїзду

П’ять найбільших приватних перевізники, які забезпечують 50% всіх маршрутів Києва, хотіли підняти ціни на проїзд ще у березні, проте влада ігнорує їх звернення.

Про це заявив голова Київської міської організації роботодавців-перевізників «Столиця» Валерій Липецький на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Вони зробили розрахунки згідно методики і у лютому-березні цього року подали на погодження документи…на жаль, головне управління транспорту КМДА проігнорувало це», — заявив він.

За його словами відповідно до українського законодавства перевізники самі встановлюють вартість проїзду, але потім її обов’язково має погодити міська адміністрація. Він зазначив, що новий керівник управління транспорту Анатолій Голубченко заявив, що подібні документи в управління не поступали, проте ця інформація хибна. Як зазначив В.Липецький, про подібне подання навіть неодноразово повідомляли ЗМІ.

Разом із тим, В.Липецький зазначив, що тарифи на перевезення пасажирів у маршрутних таксі не змінювались із 2008 року і наразі, постала нагальна потреба у їх підвищенні.

К.Коваленко />  

Читайте также по теме