ГолосUA
06:58 14/10/2008

Петро Симоненко: «Гроші з резервного фонду необхідно спрямувати на визволення людей»

„Президент Віктор Ющенко та його оточення свідомо не вирішують питання про захоплення судна „Фаїна” піратами, намагаючись таким чином спровокувати його потоплення, а з ним і усіх доказів про незаконну торгівлю військовою технікою”.

Про це заявив сьогодні в інтерв"ю "Голос. UA" лідер комуністів Петро Симоненко.

За його словами, керівництво держави свідомо ігнорує родичів українських моряків, які перебувають на судні „Фаїна” і навіть не наважується з ними зустрітися.

„Прикладом цього є вчорашнє ігнорування групи родичів, які прийшли до Секретаріату Президента з проханням про зустріч з Ющенком. Але до них так ніхно і не вийшов, оскільки їхніми проблемами зараз не переймаються”, — зауважив лідер КПУ.

 Петро Симоненко вважає, „якби Ющенко піклувався про інтереси держави, він би не проводив щороку чергові вибори, і не викидав би на них шалені гроші, зароблені громадянами України”.  Петро Симоненко упевнений, що навіть за нинішніх умов існують усі можливості для вирішення питання щодо визволення українських моряків. „Гроші з резервного фонду необхідно спрямувати на визволення людей, а не на чергові політичні забави”, — підкреслив Петро Симоненко.

Читайте также по теме