ГолосUA
13:55 15/09/2010

Під час передвиборної кампанії буде використовуватися адміністративно-фінансовий ресурс, — БЮТ (ГОЛОС)

Під час передвиборної кампанії буде використовуватися не стільки адміністративний ресурс, скільки адміністративно-фінансовий.

Таку думку висловив народний депутат від фракції «БЮТ-Батьківщина» Олександр Гудима в коментарі кореспонденту ГолосUA.

Він зазначив, що адмінресурс — це коли лікарів, вчителів та інших держслужбовців примушують проголосувати за того чи за іншого кандидата. На думку політика, така ситуація можлива на сході України, у меншій ступені — в центрі, і зовсім малоймовірно — в Києві. Нардеп підкреслив, що на Західній Україні буду використовуватися інша схема приваблення виборців.

«Тобто вони (фракція Партії регіонів — ред.) викликають керівників структур, які можуть витягти гроші з обігу свого підприємства, говорять: «Ви йдіть по мажоритарці до обласної ради чи до міської, не обов’язково, щоб ви йшли від Партії регіонів». А партій багато зараз, і нема проблем від одної зі 120 партій людині, яка вписана в «шахматку» губернатора, дістати добро по всіх напрямках — по ПДВ, по всіх оборудках, які вони обіцяють, що прикриють, і ті керівники, які хочуть сидіти в своїх кріслах, дають добро не письмове, а усне, що вони потім увіллються в більшість пропрезидентську», — зазначив О. Гудима. /> ГОЛОС

Він пояснив, що потім «завербовані» ідуть на округ, і говорять виборцям, що не мають нічого спільного з Партією регіонів, а лише допомагають їм і будуть працювати лише на благо народу.

«І тоді найвигіднішою кандидатурою буде той таємний директор, таємний агент Партії регіонів, якому позволено все, засипати людей грішми, і люди на те підуть. І ця людина, переважно, набере трошки більше, ніж представники від патріотичних сил. І ми вже знаємо наперед, що вони будуть в так званій пропрезидентській більшості і всюди — в Тернопільській області, Франківській і інших», — підсумував політик.

А. Штепура
 

Читайте также по теме