ГолосUA
12:32 05/12/2010

Підприємці в понеділок на Майдані вимагатимуть негайних виборів Президента і парламенту

 

6 грудня підприємці мають намір продовжити акції протесту на Європейській площі та оголосили про збір на Майдані о 9-ій годині ранку.

 

Про це пише у своєму блозі координатор Всеукраїнської акції протесту підприємців Олександр Данилюк.

 

Серед головних вимог: негайні вибори Президента та Верховної ради.

/> У Маніфесті Спільної Справи, що також опублікований на блозі Данилюка, наголошується: "Влада оголосила нам війну. Ми приймаємо виклик. І ми переможемо. Нашою повною і безумовною перемогою буде проведення чесних та несфальшованих виборів Президента та Верховної ради, на яких український народ дасть оцінку діям Януковича та його команди", — наголосив Данилюк.

За його словами, своє справжнє обличчя В. Янукович показав, демонтувавши Майдан. Коли на вулицях стояли тисячі, він пив з протестувальниками чай, коли людей стало менше – він кинув на них ОМОН. Це довело, що з цим режимом неможливо домовитись.

Нагадаємо, 22 листопада на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали безстрокову акцію протесту проти набирання чинності Податковим кодексом.

30 листопада Віктор Янукович ухвалив рішення накласти вето на Податковий кодекс. Зокрема, він запропонував зберегти існуючу систему оподаткування малого бізнесу.

2 грудня парламент прийняв у новій редакції Податковий кодекс з урахуванням пропозицій глави держави.

В ніч на п'ятницю, 3 грудня, міліція демонтувала наметове містечко на Майдані Незалежності в Києві. Правоохоронці виконували рішення суду, який заборонив проведення акцій протесту в центрі Києва.

За матеріалами: ТСН.ua

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...