Людмила Мыцай
16:26 29/10/2010

Писарчук призупинить членство у Партії регіонів, якщо стане мером Львова

 

size="4">Народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Петро Писарчук сьогодні під час зустрічі з виборцями заявив, що у законному порядку призупинить членство у Партії регіонів, якщо львів’яни оберуть його мером.

 

size="4">Про це повідомила прес-служба нардепа, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">«У мене було дуже багато передвиборчих зустрічей. На кожній зустрічі люди говорили, що вони хотіли би, щоб мер був безпартійний. Таке бажання людей. Я їх почув, і тому сьогодні заявив, що в разі обрання мене міським головою я призупиню своє членство в Партії регіонів, щоби бути мером безпартійним, рівновіддаленим від будь-яких політичних впливів і служити городянам», — наголосив П. Писарчук.

 

size="4">Він зазначив, що на першому місці має бути міська господарка, а не політика. Водночас Петро Писарчук повідомив, що уже нотаріально завірив своє зобов’язання передати у комунальну власність ТВК «Південний» у разі невиконання мерських обіцянок.

 

size="4">«Коли мене запитують, чи це правда, що я віддам ринок, якщо не виконаю своїх обіцянок, то хочу сказати, що вчора я підписав нотаріальне посвідчення, щоб люди не сумнівалися. Ми йдемо до людей за довірою. Коли ми йдемо в банк за грішми, то лишаємо якусь заставу. То чому не давати заставу людям за їхню довіру?», — сказав П. Писарчук.

 

Читайте также по теме