Людмила Мыцай
19:14 01/11/2010

Писарчук звинуватив у своїй поразці на виборах мера Львова правоохоронців

 

Кандидат на посаду львівського міського голови, голова обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук пообіцяв не давати спокійного життя тим, хто «знущається» над громадою міста Львова.

 

Таку обіцянку він зробив на прес-конференції 1 листопада, передав кореспондент ГолосUA.

 

«Я міг би виграти вибори, якби Щур, прокуратура, СБУ, решта органів чули Президента, не куплялися на квартири або земельну ділянку, а діяли по закону стосовно тих неподобств, які діються», — сказав він.

 

Зокрема П. Писарчук вказав на те, що у місті мають місце зловживання на мільйони гривень. «А наша міліція заглядає на Горбаля, чи там на кого – що їм робити. Вони ж підставляють Президента», — сказав він.

 

«Тепер, коли я вже не є кандидатом на посаду львівського міського голови, а є народним депутатом, я їм спокійного життя не дам. І я їх змушу, вживаючи всі законом дані мені права, щоб вони довели і розказали громадськості про всі паскудства, які робляться у Львові. Немає іншого виходу» — додав П. Писарчук.

 

«Так знущатися над людьми, щоби вкрасти на будуванні стадіону 20 мільйонів грн, на водопостачанні вкрасти 40 мільйонів грн., на ремонті куска дороги вкрасти 7 мільйонів грн, продати готель за 12 млн, коли він 120 коштує – такого не може бути! Місто, громада, люди, мають знати правду, і винні мають за це відповідати – і будуть відповідати», — наголосив він.

 

П. Писарчук пообіцяв, що робитиме все для того, аби винні понесли відповідальність. «І не поможе їм ні прокурор, ні Щур, ні Кіцул, ні Горбаль. Дійду до Президента», — емоційно заявив «регіонал».

 

Читайте также по теме