Ольга Черненко
15:28 09/01/2011

Після останньої парламентської бійки опозиція більше не візьметься блокувати трибуну — “регіонал”

/>

 

Після бійки депутати від опозиції не ризикуватимуть блокувати трибуну ще раз.

 

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

Думаю, після бійки в Раді 16 грудня блокувань не буде більше взагалі. Тому що тоді опозиція набрала аж 35 депутатів на такий важливий захід. Хоча їх більше сотні. От і вся сила. Тобто, вони далі не можуть показати нічого. Вони показали, що в них немає сили. Тому дискредитовувати себе більше не захочуть”, — наголосив він.

 

Нагадаємо, 16 грудня 2010 року група депутатів від Партії регіонів влаштувала бійку в парламенті з представниками БЮТ. У результати бійки шестеро бютівців потрапили до лікарні.

 

БЮТ і НУ-НС на знак протесту проти побиття опозиціонерів відмовились ходити на засідання Ради, доки правоохоронні органи не дадуть належну оцінку інциденту.

 

У свою чергу, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов закликав депутатів не залучати правоохоронців до вирішення “внутрішнього конфлікту в парламенті”.

 

21 грудня Генпрокуратури порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 344 КК України (втручання в діяльність державного діяча). Розслідування кримінальної справи доручено слідчому відділу прокуратури столиці.

 


 

Читайте также по теме