ГолосUA
16:32 11/12/2008

Половина киян залишаться без гарячої води

Компанія «Київенерго» почала відключення від гарячого водопостачання близько 5 тис. будинків в Києві через борги Київської міської державної адміністрації по компенсації різниці в тарифах. />  

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі компанії.
 

«До такого кроку призвело обмеження газопостачання АК «Київенерго» через відсутність грошових надходжень від КМДА по компенсації різниці в таріфах», — сказав технічний директор «Київенерго» Юрій Гладишев.
 

Відключення торкнуться житлових масивів Троєщина, Лісовий, Оболонь, Куренівка, Виноградар, Поділ, Харківський, Позняки, Осокорки, Русанівка, Березняки, Теремки.
 

Також у повідомленні йдеться, що керівництво «Київенерго» неодноразово попереджувало адміністрацію про такі наслідки. «Борг «Київенерго» перед компанією «Газ України» у розмірі 347 млн. гривень виник через причини довгострокової відсутності компенсацій з міського бюджету витрат компанії на виробництво і постачання тепла», — говориться в повідомленні.
 

За словами Гладишева, відключення гарячого водопостачання — складний технологічний процес і триватиме кілька днів. У разі надходження коштів, через технічні особливості роботи устаткування, відновлення постачання гарячої води також буде поетапним.
Всього в Києві близько 10 000 житлових будинків.

 

Читайте также по теме