ГолосUA
14:55 16/11/2010

Попов доручив готуватися до річниці визволення від фашистських загарбників

 

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов доручив профільним службам міста розпочати підготовку святкування 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

 

Про це ГолосUA повідомила прес-служба КМДА.

 

«Нещодавно ми відзначили 67-му річницю визволення Києва від фашистських загарбників, на часі – підготовка до святкування ювілейної дати – 70-ї річниці, яку необхідно розпочати уже сьогодні. Окрім організаційної та матеріальної частини, треба готувати соціальну складову заходу. Необхідно провести зустрічі з ветеранськими організаціями, підготувати до активної участі учнівські та студентські активи. Вже зараз профільне Управління у справах інвалідів, ветеранів війни та праці спільно з Головними управліннями освіти та культури мають розпочати розробку комплексних програм заходів», – зауважив О. Попов.

 

Він додав, що в рамках реалізації цих програм заплановані зустрічі з громадськими організаціями та обговорення нагальних проблем їх роботи, залучення молоді до процесу підготовки, посилення матеріальної підтримки ветеранів, вирішення житлових питань тощо. «У нас 2 роки на підготовку, тож до відзначення 70-ї річниці ми вже будемо мати конкретні результати виконаної роботи і на гідному рівні вшануємо наших ветеранів», – наголосив О. Попов.

Читайте также по теме