Ольга Черненко
08:35 15/11/2010

ПР прогнозує швидке прийняття Податкового кодексу незважаючи на протести підприємців

 

size="4">У Партії регіонів впевнені, що Податковий кодекс найближчим часом буде прийнятий. 

size="4">Про це заявив народний депутат від ПР Василь Хара в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

size="4">"Ми бачимо, що бізнес сьогодні тисне, намагається будь-що зробити, аби Кодекс не був прийнятий, — зазначив він. "Але ми і так багато часу потратили на його не прийняття. Тому тут потрібне швидке, конструктивне рішення. Треба прийняти кодекс, бо на його базі треба робити бюджет на наступний рік. А часу і так не багато залишилося".

size="4">За словами політика, владу не лякає те, що під стіни парламенту може вийти близько 50 тисяч підприємців.

size="4">"Треба сідати за стіл переговорів, домовлятися врешті-решт. Бо мовою ультиматумів нічого не вирішиш. І Податковий кодекс буде розглянутий парламентом. І те рішення, яке буде потрібне в інтересах країни, воно буде прийняте. Бо іншого шляху немає. Країні треба рухатися далі", — додав він.

size="4">Нагадаємо, з огляду на запланований Верховною Радою на 16 листопада розгляд проекту Податкового кодексу в другому читанні до Києва з усіх областей України вже з ранку 15 листопада з'їжджаються незадоволені цим проектом. За прогнозами організаторів пікетів, перед парламентом збереться близько 50 тисяч підприємців.

size="4">Учасники акції протесту заявили, що їх вимоги на сьогодні змінилися. Якщо раніше вони сподівалися на можливість компромісу при ухваленні кодексу, то тепер розуміють, що влада всі пропозиції бізнесу відмітає.

size="4">Тому учасники протесту вимагають відкласти ухвалення цього варіанту Податкового кодексу до того часу, поки не буде розроблений новий його варіант, але вже за участю підприємців.

Читайте также по теме