ГолосUA
10:24 19/10/2010

Президент пообіцяв ветеранам з кожним роком тільки покращувати економіку

 

З року в рік економіки країни тільки покращуватиметься, а ветерани завжди будуть у пріоритеті уряду.

 

Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час урочистого відкриття у смт. Клевань, що на Рівненщині фізіотерапевтичного корпусу комунального закладу “Рівненський обласний госпіталь для інвалідів війни”, повідомили у прес-службі глави держави.

 

Глава держави вручив начальникові госпіталю “Сертифікат на систему ультразвукової діагностики”. Окрім того, В. Янукович вручив ключі та документи на автомобілі ветеранам Великої Вітчизняної війни.

 

Після перерізання символічної стрічки Президент оглянув фізіотерапевтичний корпус, зокрема, басейн, ванни для підводного масажу та інші оздоровчі кабінети водолікарні. В. Янукович ознайомився з умовами перебування у госпіталі та поспілкувався з ветеранами. Вони розповіли Президентові, як проходять оздоровлення у цьому закладі, а також про своє дозвілля.

 

“Ми з року в рік покращуватимемо економіку, яка буде основою для підвищення рівня життя людей, а ветерани у нас завжди будуть у пріоритеті”, – підкреслив Президент.

 

“Ми в жодному разі не повинні вас підвести. Саме наше покоління несе відповідальність перед вами, старшим поколінням, і перед поколіннями майбутніми”, – сказав В. Янукович.

Читайте также по теме