ГолосUA
14:55 03/11/2008

Президент попросив громадян з розумінням поставитися до антикризових заходів

Президент України Віктор Ющенко сьогодні вранці провів консультації з Головою Національного банку України Володимиром Стельмахом з метою вироблення спільних заходів для укріплення гривні. /> Про це він наголосив сьогодні, спілкуючись з журналістами на Буковині у райцентрі Вижниця, інформує прес-служба секретаріату Президента.
«Ми домовилися, що цей тиждень НБУ робить формування єдиного курсу на міжбанківському ринку, готівковому ринку та офіційний курс. Всі курси будуть приведені до єдиного курсу», – повідомив Віктор Ющенко.
Президент також запевнив: НБУ робитиме все для того, щоб пропозиція валюти на ринку була достатньою. Він також додав, що незабаром НБУ зніме заборону на дострокове зняття депозитів. «Ми знайдемо спільну мову з вкладниками. Кошти людей у банках гарантовані державою», – пообіцяв Глава держави, підкресливши, що будуть вжиті всі необхідні заходи, щоб зберегти стабільну гривню та відновити довіру до неї.
 Окрім цього Віктор Ющенко звернувся до усіх громадян України з розумінням поставитися до стабілізаційних заходів, які сьогодні пропонуються задля виходу з економічної кризи в державі. На цьому
Глава держави відзначив важливість прийнятого Верховною Радою антикризового законопроекту. «Це стабілізаційний пакет, його достатньо, аби зняти питання економічного неспокою», – сказав він

 

Читайте также по теме