ГолосUA
15:07 16/07/2010

Проти екс-голови Львівської держадміністрації Кмітя хочуть порушити кримінальну справу

Екс-голова Львівської ОДА Микола Кміть та його колишній заступник Сергій Таратута поставили свої підписи на документах, якими незаконно було передано земельну ділянку у 2,4 га на вул. Медової Печери (територія Львівського обласного геріатричного пансіонату) у Львові ГО Інвалідний центр реабілітації інвалідів діяльність милосердя.

Про це заявила депутат Львівської міської ради, голова комісії природокористування міськради Віра Лясковська на прес-конференції за підсумками роботи Міжвідомчої комісії з питань регулювання земельних відносин на території Львівської області, передав кореспондент ГолосUA.

"Цей центр звернувся до начальника головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівської ОДА Степана Лукашика. Він їм категорично відмовив у цій ділянці. Тоді представники центру звернулись до суду і суддя окружного суду Ланкевич ухвалює рішення на користь центру. Ця структура не має навіть жодної копійки на рахунку. 26 січня 2010 року замість того, щоб оскаржити таке рішення М. Кміть ставить свій підпис під документом, який дає право на розбудову ділянки з будівництвом центру та житлове будівництво. 1 березня пан С. Таратута ставить ще один підпис на документі, на право користування і початку будівництва", – додала В.Лясковська.

Натомість екс-голова Львівської ОДА Микола Кміть зазначив, що він жодного незаконного рішення за час свої роботи не ухвалював і готовий відповідати у суді за кожне своє рішення.

Л. Мицай

 

Читайте также по теме