ГолосUA
19:43 20/01/2010

«Регіонали» називають заяву Тимошенко про дострокові вибори мера Києва «популізмом»

Заява прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко про дострокові вибори мера Києва та Київради є популізмом.

Таке переконання висловив у коментарі ГолосUA депутат від Партії регіонів у Київраді Сергій Баранов-Мохорт.

«Зараз всі заяви – не більше, ніж популізм і намагання перед другим туром перебрати собі голоси виборців. Для того, щоб визначити, чи є підстави для дострокових перевиборів мера Києва та Київради є законодавство, зокрема повинне бути рішення Верховної Ради», — сказав він.

На зауваження про те, що у парламенті вже зареєстрований відповідний законопроект, «регіонал» відповів: «Обіцяти – не значить одружитися. Зареєструвати можна все, що завгодно. Приймати рішення депутати будуть вже після набуття повноважень новим Президентом, не раніше».

«Стосовно дострокових виборів мера Києва скажу так: думаю, у нашій країні можливо все, що завгодно. Якщо у 2004 році з’явився анекдот, що вибори Президента триватимуть, доки не оберуть Ющенка, то Юлія Володимирівна зі своєю командою буде збурювати весь Київ, і намагатиметься проводити вибори кожен рік, поки не стане на чолі сама, якщо піде у опозицію, або хтось з її ставлеників», — наголосив депутат Київради від Партії регіонів.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні, 20 січня, на брифінгу у Києві, що підтримує ініціативу перевиборів київського мера і депутатів Київради. "Ми послідовно відновлювали перевибори мера Києва, висували свого кандидата, і наша позиція з того часу не змінилася. Ми вважаємо, що у киян життя повинно бути якісно іншим. Я не можу дивитися на те, як забезпечена система їхнього життя, а можливості їх дуже обмежені", — сказала Тимошенко.

І. Носальська

 

Читайте также по теме