Режим роботи українських спецслужб зі зміною влади не погіршився — експерт

face="Times New Roman, serif">
size="4">Режим роботи спецслужб України зі зміною політичного керівництва держави не погіршився.

face="Times New Roman, serif">
size="4">Таку думку висловив генерал-лейтенант СБУ, експерт з питань тероризму Василь Крутов в інтерв'ю журналісту ГолосUA.

face="Times New Roman, serif">
size="4">Незалежно від зміни влади, у наших спецслужбах: Службі зовнішньої розвідки, Службі безпеки України існує явище, яке називається спадкоємністю. Це говорить про те, що ці методи, форми і засоби діяльності спецслужб, увесь час активні і не змінюються суттєво”, — зазначив експерт.

face="Times New Roman, serif">
size="4">При цьому, за його словами, влада завжди повинна думати про убезпечення своєї країни і своїх громадян від проявів тероризму. “Те, що відбулося напередодні в Росії — це зайвий раз є свідченням того, що зовнішній і внутрішній світ є небезпечним і вище політичне керівництво держави повинне робити усе, що від нього залежить для того, щоб убезпечити своїх громадян від будь-яких зазіхань чи то в контексті тероризму, чи інших загроз”, — наголосив В. Крутов.

face="Times New Roman, serif">
size="4">Нагадаємо, 24 січня у московському аеропорту “Домодєдово” біля виходу з міжнародного залу стався вибух, внаслідок якого 35 осіб загинуло та 194 особи постраждало, із них 100 осіб госпіталізовано. Вибухівку активізували два терориста-смертника. Серед загиблих – громадянка України Ганна Машутіна.

Читайте также по теме