Рішення про демонтування наметів на Майдані прийматимуть не в КМДА, а на Банковій — експерт

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Якщо акцію протесту підприємців проти Податкового кодексу приберуть з Майдану, рішення про це буде приймати не столична влада, а Адміністрація Президента. 

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Про це сказав директор Інституту проблем управління ім. Горшеніна Володимир Фесенко на прес-конференції.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Слід розуміти, що немає окремої позиції київської влади. Є позиція влади в цілому. КМДА буде виконувати рішення, які даються зверху. Якщо захочуть прибрати людей з Майдану, це буде не позицією Олександра Попова, він лише виконавець. А рішення про це буде прийматися на Банковій “, — вважає політолог.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">На його думку, нинішня ситуація в столиці кардинально відрізняється від тієї, яка була в 2004 році. “Оскільки тоді київському меру Олександру Омельченку доводилося маневрувати між двома таборами. А сьогодні — є чітка вертикаль”, — наголоси він.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Нагадаємо, окружний адміністративний суд столиці ухвалив рішення, що акції протесту на Майдані незаконні. Проте вчора ні державна виконавча служба, ні міліція, не наважилися виконати рішення суду і прибрати з площі намети протестуючих проти Податкового кодексу підприємців.

Читайте также по теме