ГолосUA
12:42 04/08/2009

«Родовід Банк» планує до кінця 2009 року повернути 60% виданих грошей

«Родовід Банк» сподівається, що до кінця 2009 року з повернених вкладів та депозитів буде перевкладено 60%.

Про це на брифінгу повідомив тимчасовий адміністратор «Родовід Банку» Сергій Щербина, передав кореспондент ГолосUA.

За словами С.Щербини, після ініціювання прем’єр-міністром Ю.Тимошенко видачі вкладів та депозитів з банку можна стверджувати, що робота фінансового закладу йде нормально.

«Єдина проблема, з якою ми зіштовхнулись це — черги, які виникли сьогодні біля банків. Але зараз ми працюємо активно у цьому напрямку, і вже до кінця місяця сподіваємось відкрити ще 2 відділення у Києві», — запевнив він.

Крім того С.Щербина наголосив, що клієнтам банку повернули 29 мільйонів гривень їхніх вкладів, з яких 10 мільйонів грн. вкладники повторно поклали на депозит.

«За два дні клієнти зняли 29 мільйонів гривень, з них — 10 мільйонів вони знову поклали на банківські депозити…Ми розраховуємо, що 50% вкладів буде перевкладено», — наголосив Щербина.

«Ці 34-35% і є свідченням того, що до нашого банку повертається довіра населення. Ми сподіваємось, що до кінця року ця цифра складатиме 60%», — зауважив він.

Водночас адміністратор зауважив, що з вересня банк почне видавати заробітну плату працівникам Кабміну.

Нагадаємо, 31 липня прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що з 3 серпня всі вкладники «Родовід Банку» матимуть вільний доступ до своїх вкладів.

О.Карєтнікова

Читайте также по теме