ГолосUA
16:51 22/09/2010

Росія ще раз подякувала Україні за допомогу у гасінні лісових пожеж

Міністерство закордонних справ Росії розповсюдило повідомлення із подякою Україні за допомогу у гасінні лісових пожеж влітку цього року та надання допомоги дітям, які постраждали внаслідок стихії.

Про це власному кореспонденту ГолосUA у Москві повідомили в Департаменті інформації МЗС РФ.

«В Україні з розумінням поставилися до ситуації, що склалася в літній період в Росії у зв’язку з природними пожежами. Крім допомоги по лінії Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, що направило на гасіння лісових пожеж два літаки АН-32, в Україні щиро співчувають юним росіянам, що постраждали від стихії», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, на запрошення Ради Міністрів Автономної Республіки Крим більше 180 дітей з сімей погорільців і вихованців дитячих будинків пройшли курс оздоровлення в провідних санаторіях Євпаторії. Для них були створені всі умови для відпочинку і лікування, забезпечена насичена культурна програма. У середині вересня діти повернулися додому відпочилими і зміцнілими.

«У Росії високо цінують цей живий відгук і практичну допомогу з боку керівництва і дружнього народу України», — відзначили в МЗС Росії.

Д. Кляхін />  

Читайте также по теме