ГолосUA
16:52 14/07/2010

Розширено перелік іноземних програм для ретрансляції в кабельних мережах

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення ухвалила рішення про розширення Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується Законом „Про телебачення і радіомовлення”.

Про це повідомила перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Оксана Головатенко на засіданні Нацради, передав кореспондент ГолосUA.

За її словами, на засіданні Нацради сьогодні, 14 липня, було ухвалено рішення, за яким до Переліку програм для ретрансляції в кабельних мережах було внесено 2 телеканали — російський „Кто есть кто” та скандинавський „Viasat Nature”

Отже, нині програми і передачі 121 іноземної телекомпанії можуть ретранслюватися в кабельних мережах України.

Довідка ГолосUA. Кто есть кто”, російський культурно-просвітницький телеканал історичної тематики, переважна більшість телепрограм якого – документальні фільми та публіцистика біографічного характеру. Реклами не на телеканалі не зафіксовано. Мова ведення програм — російська.

„Viasat Nature”, форматний пізнавальний телеканал про життя дикої природи. Програми розраховані на сімейний перегляд, а також для дітей. Реклами немає, мова ведення програм — російська.

М. Мамаєва

 

Читайте также по теме