ГолосUA
06:25 05/07/2010

Семиноженко не був впливовою особою в команді Януковича — експерт

Репутація віце-прем’єра Володимира Семиноженка була позитивною, хоч він і не був впливовою особою в команді Президента.

Таку думку висловив політолог Михайло Погребинський  у коментарі кореспонденту ГолосUA. />  

"Репутація у нього була абсолютно позитивна. Він насправді єдиний вчений в цьому уряді," — зазначив експерт. "Семиноженко прийшов з науки. він здатний зрозуміти виклики новотехнологічної цивілізації. Але, на жаль, вся проблема в тому, що Семиноженко не належав до команди Партії регіонів. Навіть його призначення виглядало як бажання представити команду більш широкою, з представництвом науковців".
 

Саме через це, вважає політолог, Семиноженка і звільнили. "А те що він не утримався в уряді, можливо пов’язано з тим, що комусь потрібна ця посада. Можливо, він викликав незадоволення перших осіб держави. Він не був особливо впливовою особою в Партії регіонів," — підкреслив експерт. "Але якщо йдеться про те, що комусь потрібна ця посада, то я, насправді, не бачу такої людини".
 

Нагадаємо, Верховна Рада звільнила віце-прем’єра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка. За це проголосували 378 депутатів. Однак досі ніхто з парламентарів не дав жодних конкретних пояснень, за що саме звільнили Семиноженка.

О. Черненко
 

Читайте также по теме