ГолосUA
14:35 22/01/2010

Шанси зняти Черновецького є тільки до другого туру – експерт

Шанси на те, що Верховна Рада ухвалить рішення щодо дострокових виборів Київського міського голови, є тільки до другого туру.

Таку думку виcловив директор PR-групи Polittech Тарас Березовець на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Шанси високі, що цей законопроект ухвалять, але тільки до другого туру. Після другого туру ймовірність цих міських перевиборів значно знижується», — сказав він.

За словами політолога, після проведення в Україні другого туру Президентських виборів парламенту буде не до переобрання Київського голови. Однак наразі, шанси на голосування за таку пропозицію достатньо великі, причому багато фракцій зацікавленні у заміні Черновецького.

Так політолог зазначив, що команда Леоніда Черновецького працює у столичному штабі В.Януковича, але вони так і не змогли підняти рейтинг цього кандидата вище 15%. У Ю.Тимошенко особисті рахунки із міським головою, в НУ-НСі неприязнь до команди мера відкрито пропагує Кирило Куликов, Блок Литвина має власного кандидата на посаду столичного голови – Віктора Пилипишина і тому має пряму зацікавленість в усуненні з посади чинного мера.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме