ГолосUA
10:47 23/05/2010

Слідчі провели додатковий огляд місця катастрофи літака Качинського

Російські й польські слідчі провели додатковий огляд місця катастрофи літака Президента Польщі Леха Качинського під Смоленськом.

Про це повідомили у Слідчому комітеті при прокуратурі РФ.

«Слідчими Слідчого комітету в рамках розслідування кримінальної справи за фактом падіння під Смоленськом літака Президента Польщі було проведено додатковий огляд місця події, в якому взяли участь заступник головного військового прокурора Польщі, представник поліції і співробітники Посольства Республіки Польща», — говориться в повідомленні.

Під час проведеної слідчої дії за участю співробітників управлінь МВС і МНС Росії по Смоленській області, фрагментів людських тіл, частин літака, особистих речей загиблих, інших предметів, що мають значення для справи, не виявлено.

Будь-яких заяв, зауважень і доповнень від польської сторони після закінчення огляду не надійшло, що зафіксоване в протоколі огляду місця події.

Нагадаємо, 10 квітня літак Президента Польщі Леха Качинського, на борту якого було 96 чоловік, розбився під час заходження на посадку на військовий аеродром під Смоленськом. Л.Качинський з дружиною і делегацією високопосадовців планував взяти участь в траурних заходах з нагоди 70-х роковин Катиньської трагедії.

 За матеріалами: УНІАН

Читайте также по теме