ГолосUA
11:50 07/02/2010

Спостерігачі від Міжпарламентської асамблеї країн СНД не зафіксували порушень на виборах

Спостерігачі від Міжпарламентської асамблеї країн СНД доки не зафіксували яких-небудь порушень в ході другого туру голосувань на Україні.

Про це повідомив глава місії, перший віце-спікер Ради Федерації Олександр Торшин.

Він зауважив, що місія спостерігачів у складі 84-х осіб з ранку розподілилася по виборчих дільницях. "Ми охопили практично усі регіони України, і на даний момент у нас немає якої-небудь інформації, яка свідчила б про ті або інші порушення. Виборчі комісії у повному складі вийшли цього дня на роботу. Активність вища, ніж була в першому турі", — зауважив Торшин.

При цьому, ділячись своїми спостереженнями, він відзначив, що люди прийшли до урн вже з самого відкриття виборчих дільниць. "Йдуть дружно, і видно, що вони визначилися зі своїм вибором, оскільки швидко голосують і виходять з кабінок. Усе йде рівно і спокійно", — підкреслив глава місії.

За його словами, також не поступає інформація про правопорушення від штабів кандидатів Віктора Януковича і Юлії Тимошенко. "Хоча в ході першого туру виборів вже до полудня ми мали від штабів повідомлення про ті або інші правопорушення", — відзначив Торшин.

За матеріалами: Інтерфакс

 

Читайте также по теме