ГолосUA
13:51 17/06/2010

Справа екс-нардепа Лозинського буде передана до суду вже в липні-серпні цього року

Кримінальну справу по колишньому народному депутату Віктору Лозинському було завершено ще 28 квітня, і до цього часу обвинувачені ознайомлюються з матеріалами.

Про це заявив Генпрокурор України Олександр Медведько, повідомив кореспондент ГолосUA.

“На жаль повільно ознайомлюються. Лозинський ознайомився з 10 томами справи з 38, а Перепелиця — з 12-ма томами” — зазначив Медведько.

У звязку з цим, Генпрокуратура направила до Апеляційного суду м. Києва подання про продовження Лозинському та Перепелиці терміну перебування під вартою ще на 1 місяць.

“Відповідно після закінчення ознайомлення обвинувачених з матеріалами справи, її буде направлено до суду. Орієнтовно ми плануємо це на липень-серпень”, зазначив голова ГПУ.

Окрім цього генпрокурор заявив, що з кримінальної справи Лозинського було виділено в окреме провадження справу за обвинуваченням колишнього слідчого Голованівської міліції Рудого, який також звинувачується у зловживанні службовим становищем та підробці протоколу про адміністративні правопорушення Валерієм Олійником.

Віктору Лозинському висунуто обвинувачення у тому, що він вчинив злісне хуліганство, навмисне вбивство з хуліганських мотивів Валерія Олійника, завдавши при цьому йому тілесних ушкоджень середньої тяжкості, незаконно зберігав пістолет з патронами, а також незаконно заволодів транспортним засобом і знищив його шляхом підпалення.

Єгер лісничого господарства Василь Перепелиця, який вважається поплічником колишнього народного депутата Лозинського, обвинувачений у приховуванні злочину, вчиненого Лозинським, за надання слідству неправдивих свідчень, а також за незаконне зберігання пістолету та набоїв.

А. Береза />  

Читайте также по теме