ГолосUA
14:00 05/05/2010

Створення Комітету порятунку України не допоможе опозиції стати реальною і дієвою — Крючков

Створення представниками Спілки письменників України та представниками опозиційних сил Комітету порятунку України не допоможе опозиції стати сильнішою та дієвішою. />  

Про це сказав народний депутат попередніх скликань від КПУ, член робочої групи Національної конституційної ради Григорій Крючков кореспонденту ГолосUA.

“Це все дитячі забаганки і несерйозно. Опозиція у нормальній демократичній державі — це люди, які діють в межах Конституції, вносять свої альтернативи, які критикують уряд. Але роблять це в рамках парламентської процедури. А те, що робиться у нас взагалі не піддається логіці. Блокування трибуни, безлад під час ратифікації Чорноморського флоту та бюджету, хіба це свідчення справжньої опозиції?” — сказав він.

Політик наголосив, що сьогодні опозиція не може знайти свою “нішу”, адже нова команда упевнено завойовує позиції у всіх інститутах влади.

“Просто опозиція не знаходить собі місця. Вона програла. Хочемо ми цього чи ні, але треба визнати, за 50 днів Віктор Янукович зробив те чого не зробили всі три Президенти попередніх років. Ми маємо прорив в російському напрямку, підтримка і схвалення в Європі та США. І опозиція починає за все це критикувати владу….за те, за що ще рано критикувати, бо ми не відчули наслідків . Зрештою, ті хто сьогодні в опозиції самі ще нещодавно були при владі. Чому ж вони не зробили так, щоб у нинішньої влади не було підстав йти на “сумнівні” кроки?” — зазначив Георгій Крючков.

“Тому навряд створення Комітету порятунку допоможе опозиції стати реальною і дієвою. Це ще одна очевидна риторика, не більше” -додав він.

О. Каретнікова
 

Читайте также по теме