ГолосUA
16:35 24/09/2010

Тігіпко пообіцяв тісну співпрацю уряду з підприємцями

Підприємці набагато краще, ніж влада, розуміють реальні проблеми бізнесу. Саме тому для Уряду надзвичайно важливою є тісна співпраця з ними у процесі підготовки документів, спрямованих на реформування економіки.

Про це заявив у п’ятницю Віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко, виступаючи на засіданні Ради підприємців при Кабінеті міністрів, — передала прес-служба уряду.

«Одне з головних завдань реформ – позбавити бізнес корупційної залежності від влади. Інструменти, які для цього потрібні, зрозумілі. Більшість дозвільних та реєстраційних процедур треба проводити без безпосередніх контактів з чиновниками, в електронному вигляді. Більшість ліцензій треба видавати безстроково, щоб їх подовження не залежало від чийогось свавілля», — наголосив Сергій Тігіпко.

Віце-прем’єр-міністр підкреслив, що Уряд не буде зволікати з реформами. «Три-п’ять років – це термін, за який країни, які рішуче проводять реформи, повністю змінюються», — зауважив урядовець. На думку Сергія Тігіпка, успішна модернізація країни можлива лише за умови підтримки з боку суспільства та бізнесу. Саме тому всі реформаторські кроки Уряду проходять попереднє обговорення з представниками бізнес-асоціацій та галузевих об’єднань.  />  

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...