ГолосUA
15:08 17/11/2008

Тимошенко та Янукович — найвірогідніші переможці президентських виборів

З усіх кандидатур на пост Президента України на майбутніх виборах найвірогіднішими переможцями на сьогоднішній день є дві особи — Віктор Янукович та Юлія Тимошенко.

Як повідомив кореспондент ГолосUA, такий висновок досліджень оприлюднив заступник генерального директора центру ім. О.Разумкова Валерій Чалий.

«Звісно, ми не можемо говорити про те, що буде завтра, це все лише прогнози, але вже зараз можна заявити впевнено, що чинний Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко отримає найбільше шансів перемогти на президентських перегонах. Наступним за нею йде Віктор Янукович», — наголосив Валерій Чалий.

Експерт відмітив, що попри сьогоднішні розбіжності в політиці Президента і Прем’єр-міністра, у разі перемоги Тимошенко, вона продовжуватиме політику Ющенка.

Щодо парламентських виборів, то експерт наголосив, що тут найбільше шансів у Партії регіонів та фракції БЮТ, після них йтиме «Наша Україна». Великий відсоток вірогідності того, що у парламенті залишаться ті ж політичні сили, що й сьогодні. За його словами, також визрів певний грунт для нових політичних сил, таких, як «Свобода» та політична сила Яценюка.

 

Читайте также по теме