ГолосUA
18:05 28/08/2009

Тренер «Челсі» не виключає, що Шевченко може залишити клуб до закінчення контракту

Головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті підтвердив, що Андрій Шевченко може покинути "аристократів" до закриття трансферного вікна.

Італієць висловив свою думку після розмови з футболістом збірної України, коли стало ясно, що 32-річний українець збирається залишити "Стемфорд Брідж".

"У нас немає інформації про те, хто прийде в "Челсі", ми знаємо, що Шевченко може залишити "Челсі" заради іншого клубу", — говорить тренер.

"Я говорив з Шевченком, йому б дуже хотілося грати постійно. У цьому клубі мені важко надати йому можливість багато грати, і я вважаю, він прийме вірне рішення — Андрій вибере клуб, який, на його думку, йому підходить".

Анчелотті зробив акцент на тому, що відхід Шевченка не має нічого спільного з тим, що, за інформацією британських ЗМІ, Шева не потрапить у заявку на матчі Ліги Чемпіонів.

"Я говорив з ним, він обдумує рішення. У мене є час, щоб визначити склад на Лігу Чемпіонів, проблема лише в тому, що Шевченко не може грати постійно, тільки тому він прийняв таке рішення", — підсумував Анчелотті.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про повернення Шевченка в київське "Динамо", проте Анчелотті не підтвердив цю інформацію: "на даний момент "Челсі" підписував угод з буль-яким іншим клубом".

За матеріалами: телеканал "1+1" 

Читайте также по теме