ГолосUA
11:49 13/07/2010

ТСК щодо рішення Стокгольмського арбітражу готова вислухати свідчення Президента (додано ГОЛОС)

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України щодо рішення Стокгольмського арбітражу готова вислухати добровільні свідчення з цього приводу Президента України Віктора Януковича.

Про це голова ТСК Роман Зварич заявив на брифінгу в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

ГОЛОС />
„Ми готові запропонувати пану Президенту дати свої свідчення, або зустрітися без преси з окремими членами слідчої комісії і з’ясувати всі питання. Якщо пан Президент готовий прийняти таку пропозицію, то це був би найрозумніший вихід з цієї ситуації. Мені здається, для нього це теж мало б бути цікавим, бо на його адресу були озвучені серйозні звинувачення, якщо вони не будуть спростовані ним, то мені здається, це може тільки примножувати інсинуації на його адресу”, — наголосив Р. Зварич.

На думку політика, зі сторони В. Януковича „як мінімум нерозумно” не відповісти на звинувачення, що пролунали на його адресу у цій справі від екс-прем’єр-міністра Юлі Тимошенко.

Нагадаємо, вчора лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко заявила, що Президента Віктора Януковича необхідно запросити на засідання ТСК щодо рішення Стокгольмського арбітражного суду, розслідування фактів корупційної діяльності "РосУкрЕнерго".
 

А. Береза

Читайте также по теме