ГолосUA
09:23 13/02/2010

Турчинов пообіцяв, що БЮТ вибачиться перед Януковичем, якщо він не фальсифікатор

Блок Юлії Тимошенко принесе свої вибачення Віктору Януковичу, якщо повторний перерахунок результатів голосування у Донецькій та Луганській області підтвердить попередні дані.

Про це перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов заявив в ефірі політичного шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер», передав кореспондент ГолосUA.

«Ми звернулись до наших політичних опонентів, і я, користуючись нагодою, ще раз це повторюю, давайте перерахуємо голоси без участі, навіть, судових рішень, добровільно у Луганській та Донецькій областях та двох інших на ваш вибір. Це цікаво і Януковичу, який отримав невпевнену перемогу, легітимізувати своє положення. І у випадку, коли ми помиляємось, ну, все може бути у житті, коли підрахунок покаже, що все правильно, жодних фальсифікацій нема, ми, більше того, вибачимось перед нашими опонентами і скажемо — нема питань», — наголосив він.

О. Турчинов також запевнив, що БЮТ тільки привітає В. Януковича у випадку, якщо перерахунок голосів тільки збільшить його перевагу. Він також заявив, що процедуру перерахунку голосів у кількох регіонах протриває не більше тижня.

«Якщо вони впевнені у своїй перемозі, якщо вважають, що не було жодних фальсифікацій, будь ласка, це займе часу менше одного тижня, але ж тоді знімаються всі питання… Але вони розуміють про що йдеться, а саме тому ніколи не підуть на те, щоб перевірити пакети з бюлетеням на дільницях у цих регіонах», — відзначив він.

А. Береза

 

Читайте также по теме