Ольга Черненко
14:58 19/02/2011

У БЮТ вважають, що їх родичів викликають на допити, щоб додатково тиснути на опозицію

У Блоці Юлії Тимошенко вважають, що їх родичів викликають на допити, аби додатково тиснути на опозиційних політиків.

Про це повідомив народний депутат від “БЮТ-Батьківщини” Андрій Павловський в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

“Цьому режиму не вдається виконати свої обіцянки, за допомогою яких вони здобули владу, тому йдуть “по бєзпрєделу”. Кажуть, що почали боротьбу з корупцією, щоб відволікти увагу суспільства від того, що шалено зростають ціни на продукти харчування. На прилавках зникає гречка, борошно. І щоб люди про це не думали, відволікають їх увагу від цього”, — наголосив він.

За словами нардепа, переслідують тих, хто відкрито може говорити “про ситуацію в країні”.

“Влада бачить, що ми не мовчимо, тому тисне на родичів. Так хочуть психологічно нас зламати . Щоб ми всі боялися. А якщо чимось незадоволені, то щоб про це говорили тільки на кухні. Хочуть нам просто зашити роти”, — додав А. Павловський.

Нагадаємо, в п'ятницю до силових структур на допит викликали дружину депутата від фракції “БЮТ-Батьківщина” Руслана Лук'янчука. В БЮТ також повідомили, що на допит викликали 77-річну маму екс-глави Держказначейства Тетяни Слюз, яка знаходиться у передінфарктному стані. У "Батьківщині" висловили протест проти репресивних заходів щодо родин опозиційних політиків.

Читайте также по теме