ГолосUA
09:26 08/10/2008

У Чернігові відкрито курси для військовослужбовців

У Чернігові, в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, відбулася церемонія відкриття курсів інтенсивного вивчення англійської мови для колишніх військових, які прагнуть підвищити свої шанси на працевлаштування у цивільному житті.

Про це повідомили кореспонденту Голос.UA в прес-службі Міністерства оборони.

На курси, що діють у рамках програми “Україна – НАТО”, були прийняті понад 20 військовослужбовців, звільнених з військової служби протягом останніх трьох років та тих, що підлягають звільненню у запас або відставку найближчим часом.

У церемонії відкриття курсів взяли участь менеджер програми “Україна – НАТО” Крістофер Штаудт, менеджер екзаменаційного та викладацького відділу Британської Ради Тоні Хаббарт, представники відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Чернігівської обласної державної адміністрації, керівництво Центру перепідготовки, командування Територіального управління “Північ” Сухопутних військ ЗС України та Чернігівського обласного військового комісаріату.

Навчання доручено одній із провідних мовних інституцій — Британській Раді, і триватиме 4 місяці на кошти НАТО. 

«Після закінчення курсів слухачі отримають свідоцтво державного зразка про підвищення кваліфікації», — повідомив Крістофер Штаудт.

Читайте также по теме