ГолосUA
14:19 08/10/2008

У Головному управлінні земельних ресурсів працівники прокуратури влаштували «маски-шоу»

Перший заступник начальника Головного управління земельних ресурсів здивований методами роботи Генеральної прокуратури, представники якої прибули до управління для перевірки документів двох будівельних компаній.

Про це повідомили кореспонденту Голос.UA в прес-службі міської адміністрації з посиланням на першого заступника начальника Головного управління земельних ресурсів Олександра Луцького.

«Працівники Генеральної прокуратури діяли в межах своїх повноважень, проте мені не зрозуміло навіщо для цього люди з автоматами. Київзем завжди відкритий для будь-яких перевірок, але влаштовувати «маски-шоу», вриватись зі зброєю до приміщення державної установи в прийомний день – неповага до киян», – зазначив Олександр Луцький.

За словами першого заступника, будь-яка перевірка не повинна перетворюватись на ганебну виставу і заважати повноцінній роботі установи, спричиняти незручності громадянам та принижувати їх гідність. «А ситуація, коли, навіть, жінкам під час перевірки не дозволяється виходити до вбиральні є порушенням прав людини», – зауважив Олександр Луцький. />  

Читайте также по теме