У Харкові звільнять чиновника обладміністрації, який обклав матом відвідувачів

За результатами службового розслідування голова Харківської ОДА Михайло Добкін пообіцяв звільнити співробітника своєї приймальні – Володимира Ляха.

Інформацію про це оприлюднено на офіційному сайті ОДА.

Харківський губернатор визнав, що інцидент, про який йшлося в місцевих медіа, дійсно мав місце. Так, 3 лютого двоє ветеранів з Купянського району – Ніна Антонович та Іван Кулик — прийшли до громадської приймальні Михайла Добкіна. Адже за графіком саме в цей день і час він мав приймати громадян. Але очільника області на прийомі не було. Відтак працівники офісу почали виставляти старих за двері. Коли ветерани обурилися і заявили, що вони діти війни, співробітник приймальні Володимир Лях сказав: «Чтоб вы, дети войны – б… и, быстрее сдохли!" — процитувала слова посадовця Ніна Антонович.

Вже ввечері Михайло Добкін особисто зустрівся з Ніною Антонович. А його прес-служба опубліковувала на офіційному сайті ОДА вибачення харківського губернатора до всіх ветеранів. Як повідомив кореспондентові ГолосUA керівник куп’янської ветеранської організації, Леонід Сухотський, питання, з якими ветерани приходили до керівника області, вже частково розв’язані, частково взяті під контроль.

Водночас, без коментарів та пояснень залишився сам факт відсутності голови Харківської ОДА, Михайла Добкіна, на прийомі громадян в той час, коли він за законом мав бути на робочому місці. Інформація про те, що до Добкіна ніхто попередньо не записався, все одно не звільняє його від обов’язку бути присутнім на прийомі, — пояснили кореспондентові ГолосUA колишні співробітники апарату ОДА.

Читайте также по теме