Елена Соколова
14:03 10/11/2010

У Луганську планують збудувати кардіохірургічний центр

 

size="4">Посадовці Луганської міської ради розглядають проект по створенню кардіохірургічного центру з консультативною поліклінікою. 

 

size="4">Про це кореспонденту ГолосUA повідомили в прес-службі Луганської міськради.

 

size="4">За інформацією керівника прес-служби Олександра Савенка, в вересні поточного року в Луганську вперше був оголошений конкурс із залучення інвестицій для будівництва об'єктів соціально-культурної та виробничої інфраструктури міста. Зокрема, планувалося збудувати конче потрібний Луганську кардіоцентр.

 

size="4">За даними управління економіки, ТОВ «Міжнародний кардіохірургічний центр» надало для розгляду конкурсної комісії пропозицію щодо створення кардіохірургічного центру з консультативною поліклінікою.

 

size="4">Зокрема, конкурсант — потенційний інвестор, з метою надання якісних послуг у сфері охорони здоров'я, готовий інвестувати не тільки в будівництво будівлі центру, а й придбати відповідне медичне обладнання, створити 120 нових робочих місць і підготувати медичний персонал.

 

size="4">На засіданні робочої групи представник ТОВ «Міжнародний кардіохірургічний центр» презентував інвестиційний проект, наданий на конкурс. У результаті експертизи даний проект отримав високу оцінку членів робочої групи.

 

size="4">Наступним етапом інвестиційного конкурсу буде засідання конкурсної комісії, яка повинна ухвалити остаточне рішення про переможця конкурсу. У разі реалізації даного проекту місто отримає новий, сучасний кардіохірургічний центр з консультативною поліклінікою.

 

Читайте также по теме